StreetCamp - 3-5 august 2015

Der bliver ikke afholdt i Streetcamp i Hal 12 i 2016. Det er ikke været muligt at opnå nok støtte til projektet fra fonde. Derfor har vi valgt at aflyse den i år. Vi vil arbejde på at få afholdt campen i 2018 

 SkateCamp for børn mellem 9-13 år der kører på Løbehjul, rulleskøjter eller Skateboard. 


Denne sommer er det muligt få lært en masse nye tricks sammen med en masse andre der også skater. StreetCamp er en 3 dages sommer skate camp for børn i alderen 9-13 år, campen er med mad og overnatning. StreetCamp lægger vægt på at danne rammeren for et fælleskeb hvor man lære at skate men også udvikler andre færdigheder. 


Se video fra sidste år her: https://vimeo.com/103988344


StreetCamp Facebookhttps://www.facebook.com/madebykidsstreetcamp


Se beskrivelse af Aktiviteter 

Se beskrivelse af generalle Rammer 


Værdien bag

Her har vi fokus på at der skal være mulighed for både at styrke de social fællesskab, men også at prøve grænser i sikre rammer. Indvinder ønsker vi også at give deltagerne mulighed for at blive klogere på at Desige og bygger ramper og Organicere Konkurrencer selv . Campen er for både Skateboard , Rulleskøjter og Løbehjul. Vi mener at interaktionen på tværs også er super vigtig i forholde til at sikre en go dialog på tværs af alle lag i skatekulturen.


På StreetCamp vil man blive delt op i hold af 10-.15 deltager som vær har en øvet instruktør der vil følge holdet gennem hele campen. Instruktører vil hjælpe deltagerne med at lære nye tricks, skabe sammenhold mellem deltagerne i gruppen og sætte plaster på såret hvis man nu er uheldig.

Campen foregår over 3 dage hvor man vi tage rundet go skate forskellige spost. ud over at skate vil man også lære hvordan man designer og bygger ramper. så deltageren selv kan bygge deres egne ramper. hvad de også prøver under campens walkshop.

Overnatning

Når man er træt og man ikke kan skate mere så mødes alle på campens base som er i Hal 12s Cafe for at slappe lidt af om Hygge. Om natten vil deltagerne bo sammen i klasselokaler på Teknisk skole som ligger 250 meter fra Hal 12.

Campen er all inklusive, Aktiviteter, Forplejning og overnatning. Ved at deltager er halt væk hjemmefra i 3 dag oplever de at stå på egne ben og finde sig selv i et nyt fællesskab. det mener vi er vigtig for at de unge får en go lærerig opleves. Der vil være børne-guides der følger gruppen igennem hele campen de støtte børne hvis de skulle have brug for en snak eller for hjemve.


Made By Kids   Projektet er en del af en større videns camp, under en samlet organisation som hedder Made By Kids. For unde streetCamp vil denne camp også kunne Science Camp, mediacamp  som er camps der fokuserer på at styre de und gennem viden via lej. Disse camps afvikles ikke sammen med StreetCamp, men forgår i uge 42.

Det er ikke første gang vi prøver dette koncept af men det er første gang vi stå på egne ben som organisation. de to foregående år han dette projektet været organiseret af Orange innovation, som var Roskilde Festivalens udviklingsafdeling. Denne afdeling er nu nedlagt og Hal 12 og Gimle for Børn er nu gået sammen om at videreføre projektet, Da vi mener dette projektet gør en stor forskel for de unge deltager.

Hvad koster det ?  

Hele StreetCamp koster 1200 kr. og det er alt inklusiv   

Tilmeld herhttp://goo.gl/forms/NvwOJ9Ow52

Betalings metoder:

For at kunne bekræfte denne tilmelding skal vi modtage en betaling for dig i gennem enten en almindelige konto overførsel eller via Mobilepay. Når vi har modtaget din betaling så vil du få en  kvittering via mail. ( Der kan godt år et par dage)

Prisen er 1200 kr, betal via MobilePay eller kontooverførsel:

 

  • MobilePay (31714917) - angiv navn på deltager som "kort tekst til modtager"

  • Kontooverførsel (reg. nr.: 2280 konto nr.: 3493 426 175) - angiv navn på deltager    som "tekst på modtagers kontoudtog"


Hvem kan deltage

Alle børn i alderen fra 9-13 år. Kapaciteten på campen er 30 deltagere fordelt after behov i tre grupperingere under aktivitets grupperne skateboard, rulleskøjter og løbehjul


Organisationerne bag:

Projektet er organiseret via et samarbejde mellem 2 foreninger Hal 12 og Roskilde Stories

Hal 12, Skate & Event

Projektleder: Bo Ejstrup

Roskilde Stories  / Made By Kids Projektleder: Esben Danielsen

Projektleder for StreetCamp: Bo Ejstrup

Projektleder for Media og Science camp: Mads Bøge Højberg

Kontakt: 

Har du spørgsmål så send os en mail til

Bo Ejstrup, bo@hal12.dk

Støttet af :